Furnizăm

Afacerea ta cu instrumentele și tehnologiile potrivite!

De la consultarea inițială până la livrabilul final, menținem un proces strict de control al calității pentru a ne asigura că îndeplinim cele mai înalte standarde.

Deblochează o nouă eră a flexibilității, scalabilității și eficienței pentru afacerea dvs.

Împreună deschidem calea pentru un “mâine” mai luminos.

Distribuție IT

Pasiunea noastră constă în a vă oferi cele mai bune soluții în telefoane mobile, tablete, gadgeturi inteligente, IoT și IT&C.

Suntem specializați în aprovizionarea, achiziționarea și livrarea celor mai bune soluții hardware pentru a satisface toate nevoile tale tehnologice. Cu rețeaua noastră extinsă de furnizori de încredere și parteneriate strategice cu mărci de top, ne asigurăm că aveți acces la cele mai recente și mai de încredere soluții hardware din industrie.

Echipa noastră dedicată de experți înțelege dezvoltarea rapidă a lumii IT și se străduiește să ofere servicii eficiente de distribuție fără întreruperi.

În esență, acordăm prioritate satisfacției clienților și ne propunem să depășim așteptările acestora.

Sporește puterea afacerii tale cu instrumentele și tehnologiile potrivite!

Energie verde

Angajamentul nostru depășește simpla livrare a unui kit solar. Ne focusăm pe livrarea celor mai bune cunoștințe, pe baza nevoilor tale specifice.

Misiunea noastră este să valorificăm puterea soarelui, sursa supremă de energie regenerabilă. Prin tehnologiile solare de ultimă generație, transformăm lumina soarelui în energie electrică curată și eficientă.

La ADC Sustainable Power, suntem specializați în panouri fotovoltaice (PV), concepute pentru a capta energia soarelui și a o transforma în energie electrică și suntem susținuți de acreditările energetice de tip ANRE.

Împreună deschidem calea pentru un “mâine” mai luminos.

Soluții cloud

Serviciile noastre de tip cloud oferă o infrastructură sigură și fiabilă, prin care să stochezi, să gestionezi și să accesezi fără efort datele și aplicațiile tale de oriunde în lume.

Indiferent dacă ai nevoie de o colaborare fără întreruperi, implementare rapidă sau soluții IT rentabile, serviciile noastre cloud oferă integrare perfectă, scalabilitate în timp real și protecție robustă a datelor.

Deblocăm o nouă eră de flexibilitate, scalabilitate și eficiență pentru afacerea ta.

Distribuție Telco

Unul dintre domeniile noastre cheie este industria telefoanelor mobile, unde lucrăm îndeaproape cu comercianții și distribuitorii pentru a ne asigura că avem acces la o gamă largă de volume în segmentul telefoniei mobile și al echipamentelor IT. Suntem specializați în crearea de conexiuni între comercianți, revânzători și distribuitori din întreaga lume, cu furnizorii de telefoane mobile, accesorii, electronice de larg consum și componente.

Serviciile noastre permit companiilor să-și extindă rețelele și să acceseze o gamă largă de produse, asigurând competitivitatea constantă pe piața globală.

Ajutăm la asigurarea unui flux eficient în lanțul de aprovizionare!

Energie regenerabilă de la soare

Specialiștii noștri te vor ajuta să alegi
cea mai bună soluție pentru proiectul tău!

Vezi mai mult

Distribuție IT

Oferă putere afacerii tale cu
instrumentele și tehnologiile potrivite!