Truck-ul Photomate „Go Solar” aduce sustenabilitatea în prim-plan la ADC Sustainable Power

2023-10-06 | 15:20

Truck-ul Photomate „Go Solar” a făcut o oprire importantă la ADC Sustainable Power în Oradea pe data de 28 septembrie, marcând un eveniment dedicat educației, informării și discuțiilor libere despre sustenabilitatea energetică și reducerea amprentei de carbon asupra mediului înconjurător.

Participanții au avut ocazia să exploreze produsele și soluțiile oferite de Photomate, cu sprijinul vendorului Huawei, și să participe la discuții interactive despre stocarea energiei, acumulatori și noile stații de încărcare auto Huawei.

Una dintre vedetele evenimentului a fost stația de încărcare monofazică de la Huawei, care reprezintă o soluție eficientă pentru alimentarea mașinilor electrice. De asemenea, a fost prezentat kit-ul de stocare a energiei Luna2000-S5, care poate fi o soluție excelentă pentru acumularea și gestionarea energiei solare în segmentul rezidențial.

Un alt punct de interes a fost sistemul de backupbox B1 trifazic, care oferă siguranță și continuitate în alimentarea cu energie electrică. Acest modul de backup gestionează inteligent fluxul de energie între sistemul solar, baterii și consumatori, optimizând utilizarea resurselor disponibile.

Evenimentul a fost un succes, grație proactivității și implicării participanților, care au manifestat un interes real pentru viitorul sustenabil al energiei.

Încurajăm curiozitatea și așteptăm cu nerăbdare să ne revedem la următoarele sesiuni de „how it’s working and how can we help”.

Acest eveniment a demonstrat că doar prin eforturile comune putem contribui la protejarea mediului înconjurător și la dezvoltarea unui viitor mai curat și mai sustenabil.

Articole similare
2023-10-06 | 15:20
Truck-ul Photomate „Go Solar” aduce sustenabilitatea în prim-plan la ADC Sustainable Power

Truck-ul Photomate „Go Solar” a făcut o oprire importantă la ADC Sustainable Power în Oradea pe data de 28 septembrie, marcând un eveniment dedicat educației, informării și discuțiilor libere despre sustenabilitatea energetică și reducerea amprentei de carbon asupra mediului înconjurător. Participanții au avut ocazia să exploreze produsele și soluțiile oferite de Photomate, cu sprijinul vendorului...

2023-08-17 | 22:34
O călătorie continuă spre Sustenabilitate

Vă prezentăm cel mai nou reper al ADC Sustainable Power În căutarea continuă a soluțiilor energetice durabile, avem plăcerea de a anunța inaugurarea showroom-ului ADC Sustainable Power în Oradea. Inaugurarea oficială a showroom-ului a avut loc în data de 3 august. Timp de două zile, cei peste 70 de participanți au avut parte de diferite...

2023-07-04 | 20:12
Valorificarea puterii soarelui: soluții de energie solară

În timp ce costurile inițiale de instalare pot fi substanțiale, panourile solare au de obicei o durată de viață de 25 până la 30 de ani. Într-o eră în care energia regenerabilă capătă un impuls semnificativ, energia solară apare că o stea strălucitoare. Energia solară, derivată din lumina radiantă și căldura soarelui, nu este doar...