Evoluăm

Misiune și obiective

Suntem specializați în furnizarea de soluții practice și precise în distribuția de soluții hardware IT și energie verde, urmărind transformarea sistemului convențional de distribuție într-unul revoluționar.

Cum? Prin reducerea termenelor de expediție și a birocrației aferente. Această abordare inovativă îmbunătățește semnificativ experiența clienților în sectorul de afaceri indirect.

Progres și dinamism

Indiferent de nivelul ambiției sau al inițiativelor, pentru menținerea relațiilor de afaceri este necesară o cantitate semnificativă de adaptabilitate. Iar asta nu ar însemna nimic fără a pune accentul pe progresul constant. Toate aceste elemente, merg mână în mână cu nevoia unor reacții dinamice la schimbare. ADC are o gândire de nivel global și acționează (ca atare) la nivel local, toate cu un timp de răspuns eficient și cu viziunea constantă a unui viitor sustenabil.

Conexiuni și spirit de echipă

Lumea digitală este o rețea de dispozitive și oameni interconectați. ADC crede că totul a început cu acesta din urmă și își prețuiește relațiile. Mergem pe acest considerent între noi, partenerii noștri și clienții, dar și în cadrul echipei ADC în sine. Construirea unei rețele bazată pe încredere nu ar fi posibilă fără atitudinea adecvată, principii și viziuni comune atent stabilite. La ADC dăm tot ce e mai bun, pentru a transpune acest mod de gândire în toate acțiunile noastre.

Ambiție și inițiativă

ADC are ambiții mărețe atunci când vine vorba de rolul său pe piața de distribuție IT. Ele sunt motorul nostru, o forță de accelerare care ne face să trecem chiar și de cele mai mari provocări. Pentru a ne menține impulsul, parcurgem drumuri rar alese de concurență. Considerăm că inițiativa este o calitate necesară oricărui lider și nu ne este frică să o arătăm, ori de câte ori este benefică pentru proiectele noastre sau ale clienților noștri.

Evoluăm

Suntem mândri de călătoria noastră, aflată în continuă creștere și progres. De-a lungul anilor, am atins repere semnificative, ne-am extins aria de acoperire și am construit o echipă talentată de persoane dedicate excelenței.

Cifrele reflectă angajamentul nostru de a oferi soluții de înaltă calitate și de a depăși așteptările celor care ne-au ales.

2020

ADC Sustainable Power
Pentru a completa nișa generată de lipsa surselor alternative de energie

ADC Czech Republic
Pentru a crește disponibilitatea produselor oferite și pentru a scurta timpii de livrare

2022

În curs
Urmează să fie anunțată deschiderea noilor țări

Another Distribution Company
Pentru a răspunde nevoilor în continuă creștere ale pieței IT

2021

Another Service Provider
Pentru a oferi cele mai bune soluții din piață pentru segmentul IT

2023

ANOTHER DISTRIBUTION COMPANY

ADC SRL s-a născut în 2020 pentru a răspunde nevoilor în continuă creștere ale pieței IT. Mulțumită unei vaste experiențe comune în industrie (și în domenii precum marketing, logistică, vânzări și suport back-office), am reușit să găsim soluțiile necesare. Eforturile noastre coordonate au adus rezultate favorabile pentru fiecare parte implicată, încurajându-ne să muncim și mai mult. Bazele noastre sunt solide și sunt clădite cu încredere și respect reciproc atât în ​​cadrul echipei noastre, cât și în rândul partenerilor și clienților noștri.


ADC SUSTAINABLE POWER

Această filială a Grupului nostru a fost înființată în septembrie 2021 pentru a completa nișa creată de lipsa surselor alternative de energie în România.

De asemenea, am dorit să creștem gradul de conștientizare a clienților cu privire la acest subiect și să le arătăm cum energia solară/regenerabilă poate crea un mediu durabil. ADC Sustainable Power este compus dintr-o echipă cu peste 10 ani de experiență în dezvoltarea și construcția de centrale fotovoltaice în România, precum și în comerțul internațional de echipamente și servicii. Suntem susținuți de parteneriate cu unii dintre cei mai mari distribuitori din Europa.

Ajungem departe

Pentru a satisface așteptările clienților noștri, în 2021 am deschis o sucursală în Republica Cehă. Scopul principal este de a crește disponibilitatea produselor oferite și de a scurta timpii de livrare. ADC CZ este construit de o echipă tânără, profesionistă și energică, cu o vastă experiență colectivă pe piață.

Acest lucru ne permite să creștem atât pe verticală (prin creșterea veniturilor) cât și pe orizontală (prin extinderea portofoliului nostru).

Dezvoltăm

Colaboram cu cele mai de succes mărci de pe piață pentru a oferi cele mai bune servicii în distribuția IT și a Energiei Regenerabile.

Colaborările noastre asigură furnizarea celor mai bune soluții disponibile pe piață.

Excelăm

Oferte extinse

În portofoliul nostru larg, compus din mii de produse și servicii, adaptate cerințelor specifice, suntem siguri că vei găsi cea mai potrivită soluție, care răspunde nevoilor tale.

Servicii rapide

Experimentează agilitatea acțiunilor noastre. Una dintre convingerile ADC se concentrează pe viteză de executare a comenzilor și livrarea de bunuri sau servicii într-un mod eficient. Știm că afacerea ta nu poate aștepta, nici a noastră.

Confort 24/7

Relaxează-te știind că oamenii cu idei similare te ajută să crești. Zi de zi, ne angajăm pe deplin la atingerea celei mai înalte calități a serviciilor. Pentru satisfacția și comoditatea ta, pentru a crea împreună rezultate remarcabile!