"Another Type" of Distribution Company
Suntem o echipă tânără și în creștere, mereu gata să accepte orice provocare care ne iese în cale. Deși suntem la începutul călătoriei noastre, am atins performanțe greu de atins în scurt timp datorită experienței noastre în domenii vaste precum distribuție, vânzări, management, logistică și suport back-office.
Reușim cu succes să oferim soluții punctuale pentru a finaliza fiecare proiect și a asigura un rezultat benefic pentru toate părțile implicate. Cifrele vorbesc de la sine.
Anul 2020 marchează începutul Grupului ADC care, deși este un jucător relativ proaspăt pe piață, a devenit rapid o forță de luat în considerare. Scopul nostru este simplu, să aducem un val de schimbări constructive pe piața de distribuție atât a hardware-ului IT, cât și a energiei regenerabile. Astfel, plănuim o legătură și mai puternică între cele două pentru a ajuta la asigurarea unui viitor durabil. În plus, datorită concentrării noastre pe distribuția digitală, suntem capabili să ne adaptăm rapid la fluxurile dinamice ale lanțurilor globale de aprovizionare. Suntem Grupul ADC.
GRUPUL ADC
Pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri, am deschis o sucursală în Republica Cehă. Scopul principal este de a crește disponibilitatea produselor oferite și de a scurta timpii de livrare. ADC CZ este compus dintr-o echipă tânără, profesionistă și energică, cu o vastă experiență colectivă pe piață. Acest lucru ne permite să creștem atât pe verticală (prin creșterea veniturilor), cât și pe orizontală (prin extinderea portofoliului nostru).
ADC CZ
ADC SRL s-a născut în 2020 pentru a răspunde nevoilor în continuă creștere ale pieței IT. Datorită vastei experiențe comune a echipei în industrie (și în domenii precum marketing, logistică, vânzări și suport de back-office), am reușit să găsim soluțiile necesare. Eforturile noastre coordonate au adus rezultate favorabile pentru fiecare parte implicată, încurajându-ne să muncim și mai mult. Bazele noastre sunt solide și sunt făcute din încredere și respect reciproc atât în cadrul echipei noastre, cât și în rândul partenerilor și clienților noștri.
ADC SRL
Această filială a Grupului nostru a fost înființată în septembrie 2021 pentru a umple nișa creată de lipsa surselor alternative de energie în România. De asemenea, am dorit să creștem gradul de conștientizare a clienților cu privire la acest subiect și să le arătăm cum energia solară/regenerabilă poate crea un mediu durabil. ADC Sustainable Power are o echipă cu 10 ani de experiență în dezvoltarea și construcția de centrale fotovoltaice în România, precum și în comerțul internațional de echipamente și servicii. Avem parteneriate cu unii dintre cei mai mari distribuitori din Europa.
ADC Sustainable Power
Conduși de ambiția noastră și de nevoia de creștere și progres, în prezent țintim piața poloneză. Deschiderea acestei filiale ar trebui să aibă loc în trimestrul trei al anului 2022.
ADC PL
Another Distribution Company Misiunea și obiectivele
Încurajăm soluții punctuale, realiste și fără alte abateri pentru piața de distribuție a hardware-ului IT și a hardware-ului pentru energie verde prin afaceri indirecte.

Obiectivul principal este eficientizarea sistemului tradițional de distribuție transformându-l într-unul revoluționar: E-DISTRIBUTION.

Cum? Prin reducerea timpului de expediere și a birocrației implicate. Acest lucru îmbunătățește vizibil experiența clienților în afacerile indirecte.
Valorile noastre
Progresivitate și dinamism
Nicio ambiție sau inițiativă nu poate ajuta la menținerea relațiilor de afaceri în lumea modernă fără o cantitate adecvată de adaptabilitate. Și asta nu ar fi nimic fără un accent pe progresul constant, care este un semn distinctiv al mediilor IT și ale energiei verzi. Merge mână în mână cu nevoia de reacții dinamice la schimbări. ADC gândește global și acționează la nivel local, la care se adaug un timp de răspuns adecvat și cu viziunea unui viitor mai durabil.
Relații și spirit de echipă
Lumea digitală este o rețea de dispozitive și oameni interconectați. ADC crede că totul a început cu acesta din urmă și își prețuiește relațiile. Fii asta între noi și partenerii noștri, clienții, dar și în cadrul echipei ADC în sine. Construirea unei rețele de încredere nu ar fi posibilă fără o atitudine adecvată, principii și viziuni comune și nici o încredere atent stabilită. Facem tot posibilul să transferăm acest mod de gândire în toate acțiunile noastre.
Ambiție și inițiativă
ADC are mari ambiții când vine vorba de rolul său pe piața de distribuție IT. Acesta este motorul nostru, o forță de accelerație care ne face să trecem chiar și prin cele mai dificile momente. Pentru a ne menține impulsul, alegem drumuri rar parcurse de concurență. Considerăm că inițiativa este o calitate necesară oricărui lider și nu ne este frică să o arătăm ori de câte ori este benefică pentru proiectele noastre sau ale clienților noștri.
Cifrele ADC
Drumul ADC de până acum ar putea fi unul relativ scurt, dar este pavat cu succes. Am reușit să ne arătăm abilitățile și priceperea chiar și în cele mai dificile momente. Nu ne place să ne lăudăm, așa că permitem cifrelor să vorbească în numele nostru.
Ani de afaceri
2
Angajații
32
Țări
2
Parteneri
329