System B2B
System B2B
ADC vă sprijină dezvoltarea utilizând parteneriatele business to business, având încredere că este cea mai eficientă soluție. Pentru a sublinia acest lucru, vă prezentăm câteva dintre beneficiile sistemului B2B: vânzări dinamice, productivitate îmbunătățită, ajunge la și mai mulți clienți, cunoaștere îmbunătățită a mărcii, vânzări crescute, capacitate de analiză. Care este chemarea ta?
Oferta largă
Aruncă o privire peste portofoliul nostru larg. Mii de produse și servicii, adaptate complet nevoilor afacerii tale. Suntem siguri că vei găsi ceva potrivit pentru tine!
Serviciu rapid
Experimentează agilitatea acțiunilor noastre. O parte a filozofiei ADC este concentrarea pe viteza de executare a comenzilor și livrarea de bunuri sau servicii. Știm că afacerea ta nu poate aștepta, nici a noastră.
Confort și linișe 24/7
Găsește-ți liniștea știind că oamenii cu idei asemănătoare te ajută să te dezvolți. În fiecare zi, ne angajăm pe deplin pentru cea mai înaltă calitate a serviciilor. Pentru satisfacția și confortul tău, pentru a crea în comun rezultate de succes.
Cifrele ADC
Drumul ADC de până acum ar putea fi unul relativ scurt, dar este pavat cu succes. Am reușit să ne arătăm abilitățile și priceperea chiar și în cele mai dificile momente. Nu ne place să ne lăudăm, așa că permitem cifrelor să vorbească în numele nostru.
Ani de afaceri
2
Angajații
32
Țări
2
Parteneri
329