Another Distribution Company se concentrează pe IT și Energie Verde și își creează propriile căi folosind metode inovatoare și creative.
Obiectivele tale, visele tale, efortul nostru comun
Vrem să vă ajutăm să vă dezvoltați afacerea și să generați exclusiv scenarii câștigătoare, prin urmare am construit catalogul nostru de produse în jurul celor mai renumite produse de pe piața IT.
Suntem parteneri cu cele mai de succes mărci de pe piață pentru a oferi cele mai bune servicii în distribuția IT și Green Energy Hardware.
Serviciu
Chiar și cel mai bun echipament necesită întreținere, de cel mai bun tip. ADC a recunoscut această nevoie foarte devreme și a decis să-și intensifice jocul ca distribuitor pentru a oferi acest serviciu suplimentar. Colaborăm cu un service autorizat pentru a efectua reparații adecvate la echipamentele dumneavoastră. Având în vedere acest lucru, puteți avea încredere că piesele originale vor fi utilizate în reparația dvs. și că nu va trebui să căutați un alt furnizor de servicii.
Learn more
Sistem B2B
Fiecare afacere este unică. Fiecare piață are propriile sale avantaje. Prin urmare, ADC a încorporat agilitatea în nucleul acțiunilor sale. Soluțiile personalizate au devenit însăși sursa dezvoltării noastre rapide și de succes. Să remodelăm împreună viitorul IT și energie verde!
Learn more
"Another Type" of Distribution Company
Suntem o echipă tânără și în creștere, mereu gata să acceptăm orice provocare care ne iese în cale. Deși suntem la începutul călătoriei noastre, am obținut performanțe greu de atins într-un timp scurt, datorită experienței noastre în domenii vaste precum distribuție, vânzări, management, logistică și suport back-office.

Reușim cu succes să oferim soluții punctuale pentru a finaliza fiecare proiect și a asigura un rezultat benefic pentru toate părțile implicate. Cifrele vorbesc de la sine.
Learn more
Cifrele ADC
Drumul ADC de până acum ar putea fi unul relativ scurt, dar este pavat cu succes. Am reușit să ne arătăm abilitățile și priceperea chiar și în cele mai dificile momente. Nu ne place să ne lăudăm, așa că permitem cifrelor să vorbească în numele nostru.
Ani de afaceri
2
Angajații
32
Țări
2
Parteneri
329
Avem parteneriate cu cele mai de succes mărci de pe piață pentru a oferi cele mai bune servicii în distribuția IT și Green Energy Hardware.